Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Actief & Avontuurlijk

Beleef een actieve en avontuurlijke dag!

Is het de hoogste tijd om even wat actiefs te gaan doen met uw familie, vrienden of gewoon even met z’n tweetjes. Kom dan naar de prachtige stad Doetinchem en neem deel aan een waar avontuur.

Maak met uw familie, vrienden of collega’s een onvergetelijk uitje van!

Hilarisch groepsuitje met Bubbelbal, Archery Attack en Laser Quest: Beleef een onvergetelijke dag met familie of vrienden in Doetinchem. U heeft de keus uit twee spellen: Bubbelbal waar in u uw tegenstanders van het veld moet beuken terwijl u in een opgeblazen bal zit, of Archery Attack. Archery Attack. De nieuwste teamsport in Gelderland waarbij je gewapend met handboog en rubber-pijlen de strijd tegen elkaar aan gaat. Tevens neemt u deel aan het spel Laser Quest. bewonder de futuristische wereld!

Groepsuitje in Doetinchem- Escape Room, Bowlen en Steengrillen: Een ontzettend leuk groepsarrangement in het hartje van Doetinchem. Het ultieme uitje waar men nog jaren over na praat. Probeer zo snel mogelijk uit de escape room te komen en kom er achter wie het beste in bowlen is van de groep. Na een fanatieke dag is het tijd om te genieten van het heerlijke Steengrill Menu. Ongetwijfeld gezelligheid!

Fantastisch vriendinnenuitje in de Achterhoek: Is het weer tijd voor dat jaarlijkse vriendinnenuitje maar komt u er niet helemaal uit wat nou leuk is om te doen? Dan bent u bij het juiste adres. Test hoe sterk de groepsband is met de uitdagende escape room. Komen jullie eruit zonder onenigheidjes? Ontspan na deze uitdaging met een uur bowlen. Klets aan het einde van deze gezellige dag even goed bij onder het genot van het heerlijke Steengrill Menu