Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Dagje uit

Dagje uit in een prachtige omgeving

Doetinchem is een prachtige historische stad wat veel mooie plekjes kent. Kom snel een bezoek brengen en ontdek de omgeving. Zie hier onder een aantal leuke arrangementen die in deze omgeving te beleven zijn!

 

.

Beleef een gezellige dag uit!

BBQ workshop met de Rolls Royce onder de barbecues: Schaaf u kennis bij met een ontzettend leerzame BBQ workshop. U leert het bereiden van heerlijke barbecue’s door middel van de beste temperatuur beheersen tot aan het weten wat de juiste garing is. Een echte aanrader!

Laser kleiduifschieten op prachtige locatie: Met speciale jachtgeweren schiet u met een laser op een reflecterende kleiduif wat wel tot 50 meter door de lucht kan vliegen. Daag elkaar uit en kijk weer de meeste duiven raakt. U heeft de keus de dag culinair af te sluiten met bijvoorbeeld een barbecue of stampotbuffet, bedraagt extra kosten.

Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem: Klets even bij en kom genieten in hartje Doetinchem van uitgebreide High Tea en shop er op los. U kletst lekker bij en deelt de leukste verhalen terwijl u geniet van de perfecte combinatie van hartige en zoete hapjes plus heerlijke verse thee. U kunt lekker aan schuiven na een hele dag geshopt te hebben.

Leuke dagjes uit