Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Midweek

Geniet van een Midweek

Wilt u samen met uw familie een midweek weg om van elkaar te genieten, tot rust te komen of om een nieuwe omgeving te ontdekken? Montferland is de ideale locatie waar deze elementen kunnen samenkomen.

Montferland de ideale locatie voor een familiemidweek

3 Dagen de Gelderse streken ontdekken: Montferland kunt u beschouwen als een van de parels van Gelderland. Een omgeving die wordt gekenmerkt door sfeervolle dorpen en steden. Een bezoek aan het Berghse Bos is zeker de moeite waard. U overnacht in een sfeervolle kamer met uitzicht over de Montferlandse natuur.

Weekend wandelen in de Gelderse natuur: overnacht in een familiehotel dat gelegen is in het knusse, vriendelijke en gastvrije dorpje Beek. Het hotel is het ideale vertrekpunt om een wandeltocht te maken. Montferland heeft voor iedereen te wat te bieden door de bijzondere ligging en het romantische heuvellandschap.

Ontdek Montferland in 3 dagen: de omgeving kunt u fietsend en wandeld ontdekken. U kunt in Montferland heerlijk lunchen en dineren bij een van de vele restaurants of in het hotel. Vanuit de sfeervolle kamer heeft u uitzicht over de prachtige Montferlandse natuur.