Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Familieuitjes

Gezellige Familieuitjes

Wilt u samen met uw familie een gezellige, maar vooral geslaagde dag beleven in Doetinchem? Doetinchem is een gastvrije stad met voldoende mogelijkheden. Strijd bijvoorbeeld om de titel Robinson of neem het tegen elkaar op tijdens een potje bowlen.

Deze uitjes zijn zeker een aanrader!

Wie is de Robinson van de familie?strijd met uw familie om de titel Robinson. Proeven zijn fysiek, uitdagend en vereisen creativiteit. Bouw met uw team een eigen vlok en vaar de diverse proeven. Tijdens de proeven is het van belang om kralen te winnen. Tijdens de finaleproef nemen jullie het tegen elkaar op en zal een team het speelveld verlaten met een prijs.

Beleef een actieve dag in Doetinchem: tijdens de highland games zult u uw spierballen moeten gebruiken. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden tijdens de diverse spellen. Van touwtrekken tot een boomstammenrace. Na de hilarische spellen is het tijd om u buiten de werkelijkheid te begeven. Sluip rond met een computergestuurde lasergun en probeer uw tegenstanders uit te schakelen.

Laser Kleiduifschieten: op ieder gewenste locatie kan deze activiteit plaatsvinden. Met een speciaal jachtgeweer probeert u de kleiduif uit de lucht te schieten. Maar let op want de kleiduif vliegt 50 meter in de lucht. Uw score wordt doorgestuurd naar het elektronische scorebord. Zo ziet u wie welke score heeft behaald en barst de competitiestrijd los.

Ontsnappen uit de Escape Room en bowlen: lukt het u en uw familie om te ontsnappen uit een Escape Room terwijl de klok klikt. Ontrafel de mysteries en weet binnen de tijd te ontsnappen. Ga vervolgens de competitie met elkaar aan tijdens een potje bowlen en sluit de dag af met steengrillen.

 

Leuke familieuitjes