Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Vakantie

Vakantie genieten

In Montferland bent u aan het juiste adres om heerlijk culinair te genieten van al het lekkers dat de verschillende restaurants aanbieden. Geniet van de verschillende keukens en van producten uit de streek. De restaurants bieden voor ieder wat wils en zijn voor iedere portemonnee geschikt.

.

Een selectie van restaurants

Jan & Jan: een gezellige restaurant waar u samen met uw partner, familie of vrienden een heerlijk hapje kunt eten. In de zomer kunt u genieten op het terras dat behoort tot de top 100 van Nederlands beste terrassen.

MEZZO: het restaurant serveert gerechten waarbij u de ingrediënten in elk gerecht kan herkennen. Er worden seizoensgerechten geserveerd met een moderne draai. Wilt u de nieuwe seizoensproducten proeven, dat kan er staat ieder seizoen een nieuw verrassingsmenu op de kaart. Het restaurant is gespecialiseerd in de Franse en Italiaanse keuken.

Sin Chen Zeddam: het restaurant is een waar begrip in Montferland. In het restaurant kunt u genieten van de Aziatische keuken. Het door u gekozen gerecht op maar liefst 3 verschillende manieren worden bereid. Daarnaast kunnen kinderen zich op en top vermaken in de speelhoek.

Het Montferland: het restaurant behoort tot de top 3 van de beste restaurants in Montferland. U zult in de watten worden gelegd en de gastvrijheid ervaren. Er worden lunch en internationale gerechten geserveerd waarbij een eigen samenstelling kan kiezen met het á la carte menu of laten verrassen door al het lekkers van de vele menu’s.

Broods: het restaurant is een broodjesbar en drive-thru in 1. Bij Broods kunt u kiezen uit de heerlijke broodjes, salades en gebak die worden gemaakt met verse ingrediënten. Het restaurant ligt in Zeddam aan de rand van het Bergherbos. Zomers kunt op het terras zitten en genieten van de rust.

Leuke vakanties