Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Vergaderen

Vergaderen in een prachtige omgeving

Zit u regelmatig in vergaderingen? Of bent u op zoek naar een geschikte locatie?
In Doetinchem kunt u op meerdere locaties vergaderen en mogelijk kunt u na de vergadering de prachtige omgeving ontdekken.

Vergaderlocaties in Doetinchem

Stijlvol vergaderen in Gelderland: u zult verrast staan door het monumentale en karakteristieke gebouw. In het gebouw kunt u in een sfeervolle vergaderzaal met een uiteenlopend gezelschap vergaderen. De vergaderzalen zijn voorzien van uitstekende audiovisuele middelen en kunt u zelf gebruik maken van de espressobar. Tijdens het vergaderen door kunt u genieten van een compleet verzorgde lunch.

Vergaderen en overnachten in een monumentaal pand: aanschouw het prachtige gebouw met eigentijds interieur. In de villa kunt u vergaderen in een sfeervolle vergaderzaal die is voorzien van uitstekende audiovisuele middelen. Bent u met een gezelschap tot 100 personen? U kunt dan gebruik maken van de stijlvolle grote zaal die in meerdere ruimtes opgesplitst kan worden.

Meerdaags vergaderen in Gelderland: bent u op zoek naar een geschikte, maar bijzondere vergaderlocatie? Dan bent u in Doetinchem in deze monumentale en karakteristieke villa aan het juiste adres. Neem plaats in een sfeervolle vergaderzaal die is uitgerust met alle faciliteiten. Laat u verrassen door het 3-gangen diner van Arthur en geniet na een goede nachtrust van een live cooking ontbijt.

De beste vergaderlocaties