Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Weekendje Weg

Weekendje Weg in het gastvrije Doetinchem

Zin om een weekendje erop uit te zijn en een andere omgeving te ontdekken? Doetinchem is een gastvrije en gezellige stad in de Achterhoek. Wilt u ontdekken wat Doetinchem heeft te bieden, breng dan een bezoek aan de gezellige stad. In Doetinchem kunt u onder andere heerlijk fietsen, winkelen en golfen.

Tips voor een weekendje weg?

Ontdek de Achterhoek op de fiets: bent u iemand die er graag op de fiets op uit trekt of een natuurliefhebber? Dan is dit arrangement zeker een aanrader! Stap op de fiets en ontdek de schoonheid van de Achterhoek. Na een sportieve dag in de buitenlucht kunt genieten van een 4-gangen menu of een rondje bites. Op de dag van vertrek kunt u uitchecken tot 12:00 uur.

Vriendinnenweekend in de schitterende Achterhoek: wist u dat u zich in de Achterhoek in Italië kunt wanen? Stap op de Vespa en tour het Achterhoekse landschap. Vergeet onderweg niet een stop te maken voor een heerlijk goedgevulde picknickmand. Geniet na een dag vol avontuur van een heerlijk 4-gangen diner. Maak er een vriendinnenweekend van om nooit te vergeten!

Golfen in het Gelderse land: bent u een golfliefhebber en wilt u uw slag verbeteren of wilt u de golfsport ervaren? Kom naar Gelderland en golf twee dagen op verschillende 18-holes golfbanen. Na een heerlijke dag gegolfd te hebben, gaat u genieten van een 6-gangen diner en de volgende morgen van een live cooking ontbijt.

Leuke weekendjes weg