Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk
Image Alt

Workshop

Creatieve Workshops

Wilt u graag creatief bezig zijn en lekker de handen uit de mouwen steken? In Doetinchem worden verschillende workshops aangeboden waar u uw creatieve geest tot leven kan laten komen en uw gemaakte creatie mee naar huis mag nemen.

.

Handen uit de mouwen steken

Rum proeven en mixen: kom meer te weten over de herkomst van rum en hoe rum geproduceerd wordt. Velen van u zullen rum kennen van de lekkere cocktails. Na het ontvangen van een korte instructie en proeven, gaat u rum mixen met verschillende ingrediënten. Wie smaak het lekkerste drankje?

Schermen op uw gewenste locatie: ervaar onder begeleiding van professionals de schermsport. Leer de meest gebruikte aanvals-en verdedigingstechnieken. Na 1 uur sparren is het tijd om het tegen elkaar op te nemen. U draagt tijdens het schermen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdsabel.

Bereiden van een ree: tijdens de wild workshop leert u een ree te bereiden. Voorafgaand vertonen de chefs hoe een ree wordt ontleed. U zult koken met verschillende onderdelen van de ree. Het enige wat u krijgt aangereikt is de receptuur en de ingrediënten. Geniet samen met uw vrienden of familie van een zelfgemaakt 3-gangen diner.

Zilveren sieraden maken: in heel Nederland kunt u de workshop sieraden maken volgen. Leer de techniek kennen en ervaar hoe het is om met zilver te spelen. Neem uw eigen gemaakte sieraad na afloop mee naar huis.

Een echte DJ worden: in 1,5 uur leert u alles over het draaien van plaatjes. Welke apparatuur heeft u nodig en wat is het ritme. Het grootste deel van de tijd staat u zelf achter de DJ tafel. U ontvangt een certificaat als afsluiting.

Leuke workshops