Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

Hotspots

Ontdek en beleef

Coulissenland heeft veel hotspots die absoluut de moeite waard zijn om eens te bezoeken. Veel van deze mooie plekjes zijn nog niet bekend bij een groot aantal mensen. Benieuwd welke hotspots dit zijn? Bekijk ze hieronder. Kijk je ogen uit en beleef de pareltjes van deze prachtige omgeving!

Fietsen en wandelen

Fiets- en wandelroutes

Coulissenland is een prachtige omgeving om te voet of per fiets te ontdekken. Er zijn tal van fiets- en wandelroutes om het mooie landschap te beleven. Hoe heerlijk is het om in de frisse lucht, met het zonnetje dat schijnt, een wandeltocht te maken of te fietsen?

Uitjes

Uitjes

In Coulissenland zijn veel leuke uitjes te beleven. Voor jong en oud, voor ieder wat wils. Een escape room, bowlen, kanoën, alles is mogelijk!

Dorpen en steden

Dorpen en steden

Oude IJsselstreek bestaat uit veel gezellige dorpen en steden. Elk plaatsje heeft iets te bieden wat het bijzonder maakt. Wil jij ontdekken wat deze dorpen en steden te bieden hebben?