Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

Restaurants

Ontdek de horecagelegenheden

Vind je het heerlijk om op een terrasje te zitten met een hapje en een drankje? Of ben je toch meer opzoek naar een culinaire ervaring? Het kan allemaal in Coulissenland! In de omgeving bevinden zich tal van leuke restaurantjes met verschillende keukens. Zin in een Franse keuken? Of toch meer trek in Chinees? Lees hieronder over het ruime aanbod van restaurants.

Chinees Specialiteiten Restaurant Dynasty

Chinees Specialiteiten Restaurant Dynasty

Chinees Specialiteiten Restaurant Dynasty: een heerlijk Chinees en Indisch restaurant dat gevestigd is in Gendringen. Ook heeft Dynasty een afhaalservice.

ENZOVOORT gastvrij genieten

ENZOVOORT gastvrij genieten

ENZOVOORT gastvrij genieten:  Enzovoort is een restaurant waarje heerlijk kunt dineren en borrelen in het hartje van Varsseveld.

Van Hal

Van Hal

Van Hal: dit 50-jarig bestaande restaurant is te vinden in Voorst. Je kunt hier terecht van lunch tot diner.

Hotel Café Restaurant De Ploeg

Hotel Café Restaurant De Ploeg

Hotel Café Restaurant De Ploeg: als je van lekker eten houdt, ben je bij De Ploeg aan het juiste adres. Dit hotel, café en restaurant is gelegen in het centrum. Van kopje koffie tot lunch en van borrelen tot diner, kunt u bij De Ploeg terecht.

Schaftlokaal

Schaftlokaal

Het Schaftlokaal: dit is een grand café waar je heerlijk kunt eten en drinken. Kortom, het huidige DRU Industriepark is een terrein met veel mogelijkheden. Het is een combinatie van oude fabrieksgebouwen, moderne cultuur gerelateerde activiteiten en een eetgelegenheid.

Jan ter Voert

Jan ter Voert

Jan ter Voert: Jan ter Voert is een familiebedrijf en je kunt hier terecht voor catering, partyservice, café en restaurant. Dit horecabedrijf begon klein, maar is tegenwoordig een van de grootste van oost Nederland.