Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

2-daags Vriendinnenweekend in het Montferland – Escape Room, Scooterrijden en Bowlen

Bij dit 2-daags Vriendinnenweekend is inclusief:

 • Een kopje koffie of thee met wat lekkers bij aankomst
 • 1 Overnachting in een standaardkamer
 • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
 • Een heerlijk 3-gangen diner
 • Fietshuur vanaf het hotel naar de Escape Room
 • Escape Room
 • 1 Uur Bowlen
 • Scooterhuur gedurende 4 uur (10:00 tot 14:00 uur)
 • Een heerlijke High Tea

Prijzen:
€ 192,50 p.p. bij 4 personen
€ 187,50 p.p. bij 5 personen
€ 184,50 p.p. bij 6 personen

Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Extra informatie Scooterrijden

 • De prijs is exclusief brandstof.
 • Iedere deelnemer krijgt een scooter met een volle tank mee en mag deze bij terugkomst weer bij Servicestation Tatelaar aftanken met V-Power Benzine.
 • Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.
 • Er wordt een borg van € 100 per scooter gevraagd, met een maximum van € 700,00. De borg wordt, indien de scooters onbeschadigd retour komen, binnen 5 werkdagen teruggestort.
 • Start en finish is altijd in Didam. Wij leveren ook scooters op locatie, vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit Vriendinnenweekend is geldig tot 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenweekend in het Montferland

Genieten van de natuur en bij kletsen met je vriendinnen op een sfeervolle locatie. Bij onze Havezathe ben je er even helemaal uit. Op dag 1 gaan jullie met huurfietsen een mooie route maken door het Montferland om vervolgens uit de Escape Room te ontsnappen en een uurtje te gaan bowlen. In de avond serveren wij een heerlijk 3-gangen diner en overnacht u in een sfeervolle hotelkamer. Op dag 2 staan er scooters voor jullie klaar gedurende 4 uur. Het vriendinnenweekend wordt afgesloten met een heerlijke High Tea

Buitengewoon genieten in het hotel

Het hotel heeft een mooie lounge met open haard en een sfeervol terras. Ook de keuken is al jaren een begrip in de Achterhoek. Het hotel beschikt over 17 sfeervolle kamers, waarvan 9 standaard (douche of bad en toilet), 3 comfort (2 met tweepersoons bad, 1 met ruime douche en toilet), er is één suite (2-persoons bad, toilet en infrarood sauna). In het gehele hotel kan men gratis gebruik maken van draadloos internet. De verrassende diners worden geserveerd op de prachtig verbouwde deel, en als het weer het toelaat kunt u hiervan op ons recent gerenoveerde terras genieten onder het genot van het prachtige uitzicht.

Scooter rijden, Escape Room en Bowlen

In het Montferland is zoveel te ontdekken en te zien. Huur een scooter voor een halve dag en trek er samen op uit. Een leuke route brengt jullie naar de mooiste plekken van het Montferland. Lekker met z'n tweetjes of met de hele groep vriendinnen op pad in het mooie Montferland. Het Scooterrijden vertrekt vanuit Didam

In de Escape Room reist u terug in de tijd. De conservenfabriek draaide op Stroombroek overuren. U heeft ongeveer 60 minuten de tijd om door middel van diverse opdrachten en puzzels uit de Escape Room te ontsnappen. Laat zien dat u waardig genoeg bent om de erfenis van de fabrieksdirecteur, de Heer H.J van Diepenbrock te mogen ontvangen.

Zin om lekker een uurtje te bowlen? De banen zijn met en zonder bumper te gebruiken, de score wordt digitaal bijgehouden.

Programma

Dag 1
Ontvangst met koffie of thee en wat lekkers bij Carpe Diem
Met huurfietsen maken jullie een mooie route door het Montferland en stoppen jullie bij Landal Stroombroek voor de Escape Room en 1 uur bowlen
In de avond serveren we een 3-gangen diner in ons restaurant

Dag 2
Start de ochtend met uitgebreid ontbijtbuffet
Halve dag scooter rijden vanaf Didam
Sluit de dag af met een heerlijke High Tea