Ontdek de Achterhoek

De Achterhoek heeft voor iedereen iets te bieden! Wilt u meer over de Achterhoek weten en deze prachtige regio beter leren kennen?

Neem eens een kijkje op de onderstaande websites!

De Achterhoek
Ontdek Doetinchem
Ontdek Lochem
Ontdek Montferland
Ontdek Winterswijk

Nachtje wegdromen op een havezathe in Montferland en een dag golfen net over de grens

Bij dit 2-daagse Golfarrangement in Montferland is inbegrepen:

  • 1 Overnachting
  • 1x Een uitegebreid keuze à la carte ontbijt
  • 1x Een 3-gangen verrassingsdiner
  • 1 Greenfee voor 18 holes op bij de Keppelse Golfclub

Prijs:
€ 200,00 p.p. op basis van een Standaardkamer
€ 220,00 p.p. op basis van een Comforkamer
€ 220,00 p.p. op basis van een Terraskamer
€ 240,00 p.p. op basis van een Suite
€ 240,00 p.p. op basis van een 1-persooonskamer

De prijs van dit 2-daags Golfarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Geniet van een heerlijk 2-daags Golfarrangement

Ga er even lekker tussen uit en kom genieten in het Montferland. Met dit 2-daagse Golfarrangement dineert, ontbijt en overnacht u bij deze sfeervolle havezathe midden in het groene Montferland en gaat u een dag 18 holes golfen bij de Keppelse Golfclub. De golfbaan ligt op zo'n 20 minuten rijden van de havezathe.

Sfeervolle hotelkamers

Het hotel heeft een mooie lounge met open haard en een sfeervol terras. Ook de keuken is al jaren een begrip in de Achterhoek.

Het hotel beschikt over 17 sfeervolle kamers, waarvan 9 standaard (douche of bad en toilet), 3 comfort (2 met tweepersoons bad, 1 met ruime douche en toilet), er is één suite (2-persoons bad, toilet en infrarood sauna). In het gehele hotel kun u gratis gebruik maken van draadloos internet.

Buitengewoon genieten

Eigenlijk is er niets wat u hier niet kunt doen. Van heerlijk eten tot overnachten en tot rust komen op het mooiste terras van Montferland: alles is te vinden op deze unieke plek met een rijke historie.

De havezathe is gevestigd in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij gesitueerd in Vethuizen, onder de rook van Doetinchem en dicht bij de Duitse grens. Een wijds uitzicht met een mild heuvelachtig terrein, landbouwgrond en op de achtergrond de Montferlandse bossen vormen het decor voor de ideale plek om tot rust te komen. 

Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten: het restaurant, gesitueerd op de oude deel, is een echte aanrader, evenals het geheel vernieuwde terras met luifel, windschermen, loungebanken, luxe stoelen en terrashaarden. Een culinair avontuur begint met een aperitief bij de open haard of op het terras en wordt voortgezet aan een van onze sfeervolle tafels in het restaurant.

De kaart wordt iedere 2 maanden vernieuwd om u te kunnen voorzien van de meest verse seizoensgebonden-, biologische-, en streekproducten. Als u verrast wilt worden, kunt u kiezen voor het 3-, 4- of 5-gangenmenu van de Chef, waarbij er ook een bijpassend wijnarrangement wordt geserveerd.

Of u nu bij komt koffie drinken, ontbijten, lunchen, dineren, vergaderen, borrelen of overnachten; het is altijd buitengewoon

Golfen op de Keppelse Golfclub

Deze golfbaan is een prachtig gelegen baan waar zowel de beginnende als de ervaren golfer zich direct thuis zal voelen. De golfbaan ligt op zo'n 20 minuten rijden van de havezathe.

De baan biedt niet alleen 18 uitdagende holes, maar ook uitgebreide oefenfaciliteiten en een uitstekende horeca gelegenheid.